Verkoop

Een woning of een bedrijfspand verkopen is vakwerk. Het vraagt een goed inzicht in vraag en aanbod, kennis van zaken en vaak ook nog stalen zenuwen. Immers, verkoop bepaalt uw financiële toekomst en dat is een belangrijke zaak.

We komen graag vrijblijvend bij u langs voor een verkoopgesprek waarin we u onder andere adviseren omtrent een reële vraagprijs. Een juiste vraagprijs betekent dat geïnteresseerden zich melden. Een te hoge prijs werkt negatief, betekent dat de woning lang te koop staat en dat schrikt af.

Ook de verschillende manieren waarop we uw woning of bedrijfspand kunnen presenteren komen aan bod, zoals plaatsing op onze eigen website www.aresmakelaardij.nl, op Funda en in onze etalage aan de Lemmerweg 22 te Sneek, een prima zichtlocatie met veel bekijks!

We hechten aan een persoonlijke aanpak en nemen ruim de tijd om uw (woon)wensen te bespreken en samen met u een uitgekiende verkoopstrategie uit te stippelen.

Uiteraard, blijft aan u het laatste woord, want uw belang komt eerst. Zoals gezegd: het is uw financiële toekomst die hier bepaald wordt!

Ares Makelaardij
Easthimmerwei 25, 8773 KP Folsgare

Telefoon   0515 569 363
E-mail   info@aresmakelaardij.nl

nnwiErkend Taxateur